Tapaskväll på bästa La Luna

Gå ut och äta är en stor del av den här staden, mycket av det sociala händer på barer och restauranger. Att ta en helkväll på La Luna vid Santa María del Mar i centrala, mysiga Born får inte missas om man ska till Barcelona. Lokalen är charmig med sina olika rum under stenvalvstaket, stora bord för kompisgäng och mindre bord för första dejten. Personalen är trevlig och belysningen supermysig.

Även om jag inte är en restaurangmänniska och får lite krupp av storstaden ibland, så gillar jag verkligen La Luna och väljer det gärna när jag går ut. De har smarriga drinkar, gott vin, tapas i modern tappning och väldigt bra priser. Vi har varit här flera gånger och senast med mina föräldrar som sällskap. För oss (fyra vuxna) med vin/öl och alldeles för många tapas gick kvällen inkl drick på ca 60 EUR. Vi valde dock alldeles för mycket mat och hade säkert kunnat kapa notan med 10-15 EUR, för vi näst intill rullade ut från restaurangen. Det är lite svårt här, på vissa ställen är tapasen små och tar lång tid att få – här var de istället väldigt stora och kom in fort.

Stort plus på den här restaurangen ur alla synvinklar och jag kan varmt tipsa om att gå hit om du ska till Barcelona!

bardisk nachos guacamole tapas tjej och vinglas kryssbågar tak minihamburgare la luna barcelona

3 comments

  1. Åh vilket mysigt ställe, jag kan riktigt känna hur goda tapasen (tapasarna?) smakar! Älskar femte bilden, på valven. Har blivit så Barcelonasugen igen av din blogg. Misstänker att jag får ett liknande sug på Österrike inom kort… :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close