Indiana Jones-känsla i Ubud monkey forest

Happy Monday!

Tänkte ge er lite apor att titta på så här på måndag morgon! Ubud monkey forest är väl värt ett besök, att promenera runt i apornas regnskog bland gamla, gamla tempel är en häftig känsla (vem blir inte påmind om Indiana Jones?!). Aporna är ju dock både smarta och klåfingriga, så jag lämnade systemkameran hemma. Lite ledsen över det nu i efterhand men lite kompaktkamerabilder blev det i alla fall.

Och, måndag innebär ju lite uppdatering! Vi har lämnat supermysiga Gili Air och är nu på Lembongan, en liten ö på sydöstra sidan av Bali. Här blir det ett par lugna dagar och förhoppningsvis ett dyk där vi hoppas få se mantor, skulle vara så häftigt! På torsdag lämnar vi Asien och reser vidare till Nya Zeeland, kan inte vänta även om jag trivs väldigt bra här med. Jag hade ju tänkt att NZ skulle innebära bra WIFI (här är det olika grader av dåligt…) men tydligen är NZ lite efter på Internetfronten och det verkar vara sisådär med uppkoppling. Men, det återstår att se och skriver jag inget så vet ni varför.

Önskar dig en bra vecka!

djungeltempel apa dricker ur dricksvattenfontän apa på staket apor i skog familj av apor tempel

6 comments

  1. Vi bodde tre månader i ubud och besökte apskogen med jämna mellanrum. Man får se upp! Sonen som då var tre fick sin dricka ryckt direkt ur handen och som apan såklart drack upp. Man hör om folk som blir bitna då och då. Det är inte superlätt att få tag på rabiesvaccin så det är säkrast att hålla sig på avstånd

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close