Vad jobbar jag med egentligen?

Ni är många som undrar över mitt jobb och jag brukar sällan prata om jobbet här på bloggen – men jag tänkte ändå att jag ska berätta lite vad jag gör, för det är en stor del av min life design.

Jag jobbar med marknadsföring. Med ledarskap, med sociala medier, med content och med strategier. Med annonsering, med trafikanalyser, e-commerce och web och det är digital marknadsföring som är min hemmaarena.

Sedan ett år tillbaka jobbar jag heltid på Lapoint, vi driver egna surfcamps och kitesurfcamps året runt på olika destinationer runt om i världen med mottot GoodTimes. Min titel är Marketing & digital business manager, eller marknadschef om du tycker att långa engelska titlar är lite overkill och med mig jobbar ett internationellt gäng av kreativa, sjukt duktiga och smarta kollegor med allt ifrån content, PR, influencers, sociala medier till foto, video, text och annonsering!

good times lapoint

marit och jossan

kollegor på lapoint

“Må bra, ha roligt, träffa nytt folk, lära sig nya saker. Det är vad det handlar om. Den sociala dimensionen av en resa är oftast det som skapar djupast minnen och mest skratt.” står det på vår webbsida, och det är precis det det handlar om – surf, vänner, skratt och socialt resande till hög kvalitet och skandinavisk standard! En av ägarna myntade uttrycket “Life should feel like this every day”, och det är det vi alla jobbar för – både för gäster och för alla som jobbar hos oss.

lapoint ericeira

marit, jossan och tommy på båt

Vi vill inte att livet ska anpassas till jobbet, utan tvärtom. Att man ska kunna jobba när surfen är dålig och surfa när kreativiteten har avstannat och vågorna är bra. Alla arbetar på distans runt om i hela världen, och vi har inget huvudkontor att utgå ifrån. Ingen pendling, inga bilköer och inga kontor mitt i stan. Bara dator, mobiltelefon och Skype (det fungerar superbra med tydliga arbetsuppgifter, ansvarsområden och avgränsade projekt!) och någon vecka om året då vi alla jobbar från samma plats.

jossan och tommy

lapoint ericeira

workshop

fullpackad kitebil

Sedan närmre tio år driver jag också en enskild firma vid sidan av jobbet, och där jobbar jag som digital konsult. Bloggen är en av mina kanaler, men jag jobbar också med foto, text, content, webb och strategier för digital marknadsföring i den mån jag hinner. Här kan du läsa mer om vad jag gör!

Om ett par månader lanserar jag och en vän ett nytt spännande projekt, så stick around så får du snart veta mer! 

Gillar du den här typen av inlägg? Klicka på hjärtat eller kommentera gärna!

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close