Have big dreams, you will grow into them!

Jag tror på drömmar. Jag tror på att önska, att vilja, att utmana mig själv. Jag tror att det är du som sätter dina begränsningar och vågar du tro på dig själv har du allt att vinna. Dröm, sätt upp mål, planera! Kämpa, slit och till slut är du där. Ovissheten, de kämpiga stunderna och känslan av att det aldrig kommer att gå, är utbytt mot glädje, stolthet och lycka.

Jag drömmer om att resa. Helst runt hela jorden och lite till! Det är mina drömmar som har tagit mig till 36 länder hittills. Det är mina drömmar som kommer ta mig till Patagonien om ett par veckor (check på Chile, ett nytt land i samlingen!). En resa som helt klart är lite krånglig att få till, men en resa som kommer ge oförglömliga upplevelser och minnen.

Du kan utmana dig själv, och du kan utvecklas. Det är tufft att ta ett steg utanför komfortzonen, men vad får du ut av att stanna kvar där? Vi växer med erfarenheter. Vi växer med drömmar och utmaningar, misslyckanden och mål. She believed she could so she did – är det inte ett underbart, enkelt citat?

Umgås med människor som inspirerar dig, samla på drömmar och se till att följa dem – det är du som är drömfångaren i ditt liv!

Kolla in nya tavlan i shoppen – Have big dreams, you will grow into them. Jag har den ovanför sängen och jag läser det varje dag. Gör det du med!print big dreams

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close