Vi sticker till Öland!

Baby days alltså, man tänker att man har massor av tid att blogga och fixa men hinner i princip inget alls. Min sambo har börjat jobba igen förra veckan och jag försöker hitta nya rutiner här hemma. Jag jobbar ju vanligtvis hemma och då är det inga problem att få massor gjort – men med en tiny är det definitivt annorlunda.

De första vardagarna själv här hemma med liten har mest sprungit iväg utan att jag egentligen har fått något gjort, eller det känns så iaf. Sakta, sakta hittar vi våra rutiner med korta stunder av träning, lite aktiehandel, någon promenad och något litet ärende. Så visst händer det lite här hemma, men långt ifrån i mitt vanliga tempo och kapacitet vilket kan kännas både mysigt och frustrerande.

Kroppen är himla mycket fräschare nu än för ett par veckor sedan, så tacksam för det. Jag har börjat kunna gå korta promenader på ett par kilometer om dagen och ser fram emot att komma igång med lättare styrketräning här hemma nästa vecka. Övningar för delade magmuskler och bäckenbotten i all ära, men det ska bli kul att få göra lite mer “riktiga” övningar också.

I helgen stack vi ut i skogen och åt frukost ute med minimänniska och minifyrbening. Kul att ta med Pow ut också, han har börjat älska våra små äventyr och hoppar gladjeligen in i selen och buren när vi ska iväg.

Har preppat vanen för att sticka iväg en sväng över långhelgen, vi ska till Öland igen! Njuta av vanlife, sol och vind – och av lugnet som alltid möter en där mitt på Ölandsbron. Blir spännande att se hur livet i vanen kommer funka med en tredje liten person!

Förra året hade vi precis byggt klart vanen vid den här tiden, och vår resa till Öland då blev premiärturen. En sjukt fin helg, med kitesurf och familjehäng, med grillkvällar och fika och solgula rapsfält så långt ögat kan nå.

Häng med i helgen på Insta stories, du hittar mig på @explorista_se! Vad har du för planer i helgen?

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close