Vill du ha någonstans att resa när detta är över? – 30% rabatt på surf/kite/yogaresor med Lapoint

Jag jobbar i reseindustrin. Ni vet de där företagen som skapar alla minnen, som gör att ni har något att posta på Instagram eller sätta in i fotoalbum. Som får dig att tänka tillbaka på härliga upplevelser, som får dig att drömma om nästa äventyr. Ta en titt på videon nedan (jag lovar att du får travel feeling!) – och lägg ett par tankar på hur du ska kunna uppleva allt om alla reseföretag går konkurs?

Vi, Lapoint surf camps, är ett av företagen i branschen och för oss handlar det om så mycket mer än bara korta resor. Vi stöttar lokalbefolkningen runt om i världen med meningsfulla jobb, vi jobbar aktivt för hållbarhet och att vi ska ta hand om vår planet.

Vi skapar vänskaper för livet, får dig att övervinna dina rädslor och växa som person. Vi plockade upp över 19 ton skräp från stränderna under ett års tid, vi sammanför människor från olika kulturer och olika länder och vi skapar den där upplevelsen du alltid kommer att komma ihåg.

Som alla andra företag i resebranschen har vi det tufft. Jag, och många med mig, är permitterade tills vidare eller uppsagda. I Sverige har vi ett starkt skyddsnät, men våra anställda i andra, mindre utvecklade länder har det tuffare – de behöver sin inkomst och när ingen reser har vi inte möjlighet att hålla kvar anställda där heller. Det här är inte på något sätt ett sponsrat inlägg, det är ett inlägg från hjärtat.

Lapoint surf camp Bali smiling staff

Vill du ha någonstans att resa när detta är över, vill du se magiska solnedgångar från en surfbräda i tropisk värme, vill du utforska vår vackra planet? Om du vill träffa människor från hela världen, vara med om oförglömliga upplevelser och skapa nya reseminnen så är det dags att supporta oss nu.

Lapoint ger nu 30% rabatt och fulla ombokningsmöjligheter på alla resor (vi har resor inom surf, kite och yoga!), och om du inte vet var du vill resa så köp en travel voucher så lägger vi på 30% extra värde.

Här bokar du ditt nästa äventyr – äventyr på Costa Rica, yoga i pittoreska Ericeira, kultur & surf på Bali eller outdoorsy surffeeling i norska Hoddevik!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close