Intentioner för juni

Juni hörni, första sommarmånaden! Och en fantastisk början dessutom, med 27-gradig värme, sol och småäventyr på hemmaplan. Varit iväg med vanen (yes, den är nästan klar!), cyklat lite mountainbike, njutit av grillkvällar och frukostar på altanan. Powerwalks i shorts och linne på morgonen, bara det!

Mina intentioner för juni handlar om träning. Om rörelse, om att komma in i en bra rutin igen efter en stressig vår. Inte så komplicerat egentligen, men galet vad svårt det är med de där små grejerna ibland!

Jag har länge dragits med massor av småskador som har hindrat mig att göra roliga saker, och är det något jag absolut inte vill ha är det just såna. Sedan vi kom hem från Brasilien har jag haft strul med ett fotvalv som gör att jag inte kan springa, och nu väntar jag på skoinlägg samtidigt som jag kör rehab. Har en kota i ryggen som i flera år har irriterat och en axel som började strula vid för mycket “över-huvudet-med-armarna”-jobb (campervanen). Så, nu blir det rehab och prehab och bra träning för kroppen framöver!

Jag vill bli stark, funktionell och redo för äventyr! (Och jag vill blogga mer – det här blev ett kort inlägg från verkligheten just nu för jag har precis jobbat klart och ska springa in i duschen innan jag ska iväg på grillkväll med vänner, men jag ser fram emot mer tid för bloggen nu när vanen är klar)!

Hur ser dina juni-intentioner ut, tänker du så eller bara följer du hjärtat?

Klicka på hjärtat nedan om du gillar såna här inlägg!

5 comments

  1. Ha ha – jag jobbar med inredning i min van…
    Äntligen! Så roligt! Lite svårare när jag är själv. Inte bara själva fixandet utan mycket att fundera hur jag skall höra saker. Röda bussen är sååå mycket glädje!

  2. Känner igen det där. Huvudet är med men kroppen verkar liksom fallit sönder under vintern haha. Juni-plan: Införskaffa MTB!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close