Ett favoritställe i Åre jag måste berätta om är Crêperi & Logi – har du varit i Åre har du säkert inte missat det, så bra!

creperie & logi i åre bar

creperie & logi i åre

vägg med ord

matcrepe mec ruccola

Crêperiet ligger strax bortanför torget och serverar crepes & galetter i olika varianter – allt ifrån matiga med t.ex. getost & ruccola till mina favoriter: sötcrepes!

Under min senaste visit valde jag, Elna, Annika & Maryem att ta en lunch på där och jag kunde inte motstå att fota, ser ni hur härligt inrett det är? Då valde jag en fantastisk skapelse med äpplen stekta i kanel och socker med grädde, glass och kolasås – hur gott är inte det?

bardisk butikshylla glaslykta matcrepe

Tydligen finns restaurangen också i strykjärnshuset i Visby, så hinner du inte till Åre nu i vinter så kanske Gotland hägrar i sommar istället. Och du, go there – you won´t regret it!

maryem nasri och elna dahlstrand glödlampa söt crepe med glass och grädde creperie & logi åre

8 Comments

  1. Pingback: Åre Crêperie - värd sin hype? | Traveler's Edition

  2. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.