Skylt: Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me.

Låt mig presentera Explorista version 2.0! Nu lämnar vi utlandsbloggande och reseskrivande bakom oss & det blir nya tag på explorista.se, tillbaka dit allt startade.

Till äventyrskärlek, träning, uteliv och drömmar. Till härlig skidåkning, tuffa träningspass, underbara fjällvistelser & vardagsäventyr ute i naturen. Snö, utmaningar, löparskor & yogamattor. Mer inspiration, bättre foton & massor av pepp – kanske kryddat med lite video eftersom det trots allt är 2017? Och inte minst – lite nya färger, ny logga & ny design!

Jag sitter fortfarande och pillar en massa med CSS, så om du märker att något ser konstigt ut så kommentera gärna så jag kan fixa till. Även i det här temat finns ett litet gilla-hjärta under inlägget, så om du inte kommenterar så gilla gärna istället (även om jag naturligtvis föredrar kommentarer)!

Och kan du inte berätta i kommentarerna nedan vad vill du läsa om?

13 Comments

  1. Allt du skriver kommer jag att läsa med stort nöje! Men framförallt ser jag nog fram emot att läsa om din träning! :) Eller vettefan. Jag vill ha allt!!

      • Onsdagen den 25:e kl 17-18. Du är hjärtligt välkommen såklart. Finns en facebookgrupp som heter Utomhusfys på Heden där alla pass läggs upp löpande. De läggs också upp i bloggen på sidan som heter Utomhusfys på Heden. Kram

  2. Ohhh så spännande! Var detta något som landade till följd av all helgens inspiration? ;) Tycker hur som helst att det låter som en riktigt bra mix av grejer att få läsa om :) Fjällvistelser, vardagsäventyr, utmaningar och yoga låter kanske mest lockande.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.