Äntligen har jag fått tummen ur och redigerat fashion- och porträttbilder från en session med Signe nere i Barcelona. Älskar ljuset på vissa bilder och det är så kul att fotografera i stadsmiljö!

Barcelona är en väldigt tacksam stad att fotografera i, otroligt många häftiga miljöer, ofta precis utanför dörren. Underbar strand, fina pirar, gröna parker, cool arkitektur, berg med utsikt, ruffa stadsmiljöer, vackra alléer och mysiga torg. Människor, färg och form överallt!

Vill du ser mer av mina bilder hittar du dem här och här hittar du mina tips för fotografering och bildbehandling.

porträtt tjej fashion woman porträtt woman fashion woman porträtt motljus fashion portrait motljus barcelona porträtt höstlöv porträtt höstlöv tjej porträtt höstlöv tjej fashion shoot barcelona woman fashion shoot barcelona woman fashion shoot barcelona woman fashion shoot barcelona woman fashion shoot barcelona woman fashion shoot barcelona woman

10 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.