carving

Men istället har jag…

…åkt skidor hela förmiddagen i perfekt preparerade backar (och med två olika handskar eftersom jag tog fel i morse och inte märkte det förrän vid liften – gissa om handskarna för 1 400 kr från Addnature eller handskarna för 39 kr från XXL var varmast?!)

…frusit om tårna

…njutit av att det är bytardag (turisterna åker hem och nya kommer) och således mycket färre människor i backen

…ätit god gulaschsoppa

…och nu, nu ska jag ut och ta en promenad – för det DUMPAR välbehövlig snö här och det finns inget bättre än snöpromenader! 

olika skidhandskar manchester explorista

10 Comments

 1. Du verkar inte ha det helt tråkigt heller…! Men kortleksträning kan jag verkligen rekommendera och jätte tråkigt att du inte kommer till Blogger Boot Camp!

  • Emmi

   Ja, jag är säker på att ni som drar dit får det fantastiskt skoj! Lite långt bort för mig bara…

 2. Bra teknik! Här kommer en helt oefterfrågad teknikanalys pga att jag inte kan l¨åta bli (ha, ha): Vinkla ner innerknät lite till (fäll ner mot snön) och höj din inre axel (tänk vattenpass) så får du ännu bättre tryck ut ur svängen! Tycker för övrigt att du verkar ha det finemang!!!

  • Emmi

   Amen! Så glad för tipsen, stor kram som tack! Det är grymt bra med tekniktips, svårt att se själv vad man gör fel. Nu längtar jag till nästa skiddag så att jag kan öva! :)

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.