nature happiness

"We must take adventures in order 
to know where we truly belong"

 

vinterlandskap snöig skog tjej går i snön serfaus parkour hopp snöigt landskap serfaus bikepark winter serfaus familjeväg parkour serfaus familjeväg parkour utsikt serfaus

2 Comments

  1. Vilka härliga bilder! Saknar snön nu, vi har ytterst lite. Men det ska bli kallt i natt så kanske det kommer lite mer snö snart. Får hålla tummarna!

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.