God morgon & happy lördag!

För någon vecka sedan såg det ut så här, nu är det mildväder och stora delar av snön har smält bort. Solen här är supervarm och så fort det blir plusgrader och sol smälter snön som droppar ner från taken… Håll tummarna för att det vänder snart och snön börjar dumpa igen!

Tänkte tipsa er om tre bra grejer jag har sett i bloggosfären det senaste, hoppas ni gillar!

view serfaus

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.