35 kvm, strandpromenad & träningkort

barcelona sunrise

Hallå hörni! Sorry för bloggtorka, men det är galet intensivt här nu och jag hoppas ni har lite överseende och tittar in här ibland ändå. Ni missade väl inte bilderna från fjällen eller Patagonien?

Lite uppdatering från Barcelona ska ni få. Vi flyttade in i lägenheten i lördags eftermiddag och bor numera på 35 kvm + balkong i norra Barceloneta. Mysigt, nära stan och nära stranden. Mycket tid går åt till praktiska saker, våra spanskakurser började för ett par dagar sen och det verkar lovande med bra skola och massor av härliga människor. Naturligtvis mycket nytt som tar tid och det blir alldeles för lite tid över till annat, men vi kommer mer och mer på plats i nya livet (och jag kan inte säga annat än att jag gillar det skarpt!).

Har dragits med en förkylning sedan vi åkte så no-no vad gäller träning, men igår tog vi en snabb morgonpromenad längs strandpromenaden, riktigt härligt! Morgonträning får bli en ny vana. Har hittat ett lovande träningsställe också – med pool, gruppträning, yoga och schysst gym och planen är att köpa träningskort i morgon eller på torsdag. Ser fram emot att ha en härlig träningshöst med massor av inspiration, tid och vardagsmotion.

Vad hittar ni på – tillbaka i vardagen med träning & rutiner efter sommarens semestrar?

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close