Visst är det magiskt att vara först i backen när underlaget är sådär perfekt pistat, med lite snö i luften som fluffar till det lite? När man sätter skidorna på skär, vinklar knäna och trycker till så att farten ökar och man åker som på räls?

Vaknade upp utsövd och började dagen med hotellfrukost på Bistron i Hundfjället, en lugn frukost med utsikt över berget och backarna. -6 grader, mulet men ingen vind eller dimma. Först i backen klockan 9, underbara carvingsvängar i röda backar med ett leende på läpparna!snöig granskoterspår hundfjälletbäck & is Hela förmiddagen hade jag perfekt underlag i backarna och benen fick sig ett träningspass. Vid lunch mötte jag upp en gammal kompis som jag träffar alldeles för sällan och som bor här uppe, så mysigt att kunna ses!

Ett par åk till efter lunchen, sedan bytte jag pjäxor mot varma skor, skidor mot kamera och gav mig ut på en fotopromenad. Avslutade promenaden med en kort session yoga med Yogobe och en varm dusch innan lite jobb. Vinterlandskapet här uppe är så vackert att jag går lite sönder – helst vill jag packa ner det i min ryggsäck och ta med mig till Göteborg!

Skidåkning, bersgsluft, snö & yoga – can life be better?

å i snö snöiga grenar hundfjället vinter vinter tjärn snö snöiga granar bäck med snö

3 Comments

  1. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.