9 dagar kvar i Spanien

Det är 9 dagar kvar på vårt år av boende utomlands. 9 dagar kvar i Tarifa – och sen väntar nya äventyr! På ett sätt känns det konstigt att lämna det här enkla livet, men på ett annat är jag klar med det och redo för nya upplevelser. Ett är säkert iaf – åhh, vad jag kommer sakna att kitesurfa!

explorista tjej kitesurf

Jag älskar att planera långresor – det är ju halva nöjet! Eller brukar vara i alla fall, efter det här året på resande fot har jag blivit lite avtrubbad. Nackdelen med att göra massor av kul saker på samma gång – det blir inte lika speciellt.

Jag har bokat mängder av flygbiljetter, letat lägenheter till förbannelse och släpat åtaliga kilon med bagage i otympliga väskor, så nu är jag liksom lite mätt på det. Men, då får man göra planeringen för kommande resa på bästa sätt; lite i taget och helst ihop med en stor frukost på ett mysigt café! På tisdag återkommer jag med ett långt inlägg om att planera resa, titta in då!

Det ska bli skönt att komma hem till Sverige igen och andas lite frisk luft och njuta av grönskan. 11 dagar i Sverige är säkerligen alldeles för lite, men det är vad vi har och jag ska fylla de dagarna med massor av skoj. Träffa vänner och familj, packa om, äta jordgubbar, springa på Axamo och hoppa i sjön efteråt, grilla och besöka lilla radhuset en sväng.

Och ställa om huvudet – jag ska ju ut och resa igen! 

3 comments

  1. ojoj vad tiden går snabbt! Meeen bra inställning hos dig tycker jag, det är ju det som gör livet så otroligt; alla möjligheter :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close