Välkommen höst!

Jag älskar alla årstider, hösten precis lika mycket som vår, sommar eller vinter. 3 oktober idag och hösten ser inte likadan ut som den brukar nu när jag är på resande fot (här i Nya Zealand är det ju vår!) men jag måste ändå få längta lite efter hösten.

Hösten innebär lite ordning på livet igen. Tillbaka till jobbet, rutiner och nya program på gymmet. Underbara höstpromenader i hög, klar luft på soliga oktoberdagar och en tur till havet för att bara sitta och njuta av lugnet efter sommardagar då stränderna är fyllda med människor. Köpa hem ved och tända första brasan i kaminen, lägga fram fårskinnssitsarna på stolarna igen.

Trädgårdsfix, utflykter och blickar mot julen. Jag älskar mörka, regniga novemberdagar då man kan baka kanelbullar, stanna i soffan och kolla sju avsnitt på rad av bästa serien. Promenera med regnjacka, tjock halsduk och möta vänner på café en söndagsförmiddag för en härlig brunch. 

Vad gör du av hösten?

autumngarden

pepparkakor och varm chokladskogslöpningbengalkatten taz nw4 kitesurf kusmi te glöd ljus alla helgons dag

Höstskog

4 comments

  1. Fina bilder! Men vad konstigt det måste vara att vara på NZ där tiden är “tvärtom”. Vi jobbar och bloggar denna höst, men på torsdag åker vi till Malta!

  2. Jag går typ i ide under hösten. Tycker det är vansinnigt jobbigt med mörkret. Men självklart tycker jag att det också är mysigt då man tänder en brasa och läser en härlig bok. Och sen är ju hösten så vacker. Det kan jag uppskatta.

    Kram Lena

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close