Another day of mindfulness

För mig finns det nog inget som är mer rogivande än naturen. Springa i skogen, ta en promenad längst havet eller bara titta ut över en sjö. Tredje helgen av mindfulnessutmaningen bejakas av promenader. Ja, på lördagen iaf. I söndags var vi ju i Ischgl, mer om det en annan gång. Men tillbaka till promenader. Korta, långa, snabba, långsamma – tid att bara njuta av naturen.

Snö i drivor, lätt snö som flyger runt mina vinterstövlar. Höga, mäktiga träd, träd som har funnit så många fler år än mig. Stigar där så många människor och djur har gått innan. Massor av historia och massor av respekt. Lugn och självsamhet.

Jag älskar att vara i naturen, att upptäcka. På den här promenaden hittade jag Serfaus Bikepark – verkar finnas stora möjligheter här även om sommaren för den som gillar att vandra och cykla MTB.

Vintervandringslederna här runt skidsystemet ger oändliga möjligheter till långa promenader – och galet vackra är de! Välskötta med strategiskt utplacerade bänkar där det är lite extra vackert. Utsikt, vacker skog och öppna fält med massor av små boskapsbodar. Kan tänka mig att det är väldigt fint här sommartid.

Stanna i steget, känna snöflingor mot ansiktet och inte höra ett enda ljud. Det är mindfulness!

explorista i snön serfaus bikepark vinter serfaus bikepark vinter snöig grangrendjup snö ben snöig vit skog

10 comments

  1. Jag älskar promenader, att upptäcka nya ställen, att gå lite hit lite dit och bara spana in. Jag gick jättemycket promenader i höstas, gärna upp till Vattenledningsparken för att leta mig runt.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close