Mountainbikebilder – photoshoot med Lisa

Jag och Lisa hade planerat en kajaktur i Hamburgsund med schysst tältövernattning på någon klippa i helgen. Förkylning och starka vindar satte stopp för det projektet, istället gav vi oss ut i skogen en sväng och jag fick plåta lite mountainbikebilder.

Min förkylning vägrar ge med sig och det har inte blivit någon träning alls, trots stora planer innefattande uppladdning inför AIM Challenge. Jag hoppas att jag ska kunna börja träna lugnt i morgon igen, behöver verkligen ett par veckors ordentlig träning nu om jag ska överleva tävlingen med ett leende på läpparna!

Förutom Hallifornia i fredags och plåtningen igår så har det mest blivit slappande hemma, riktigt skönt. Har varit lite väl mycket det senaste och ett par lugna dagar behövde både huvud och kropp. Käkat god pasta & bästa nyttiga desserten, sett ett par avsnitt Orange is the new black, varit ute i solen, fixat med bildredigering och hängt i trädgården. Värre kan man ju ha det!

lisa nordlind mtb mtb lisa nordlind lisa nordlind mtb lisa nordlind mtb lisa nordlind mtb lisa nordlind mtb lisa nordlind mtb

 

6 comments

  1. Men shit så häftigt!!

    Jag och min kille tänker flytta ner till Göteborg, ända ifrån västerbotten i höst. Känns fantastiskt! Har du tips på boende, hojta gärna! Kram

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close