Hi Sweden, I’m hooome!

Efter två superhärliga veckor i Costa Rica är jag hemma igen. Kameran är överfull av bilder, huvudet är fullt av tankar. Happiness, solbränna och massor av minnen från ett charmigt land!

iguana

Det var en lång flygresa hem, nästan 1,5 dygn. Vi hade planerat att ha 13 timmar i Panama, men vårt flyg från San José blev 7 timmar försenat så istället för en rolig dag i Panama city fick vi 8 timmar på flygplatsen i San José, 6 timmar på flygplatsen i Panama och 6 timmar på flygplatsen i Paris innan vi kom hem kl 22 i lördags kväll.

Stel som en pinne och med Michelindäckssvullna ben gick jag och la mig, för att 6 timmar senare vakna och åka till flygplatsen igen.

sunset in samara

Söndagens destination var Stockholm, och ett träningsevent med #Challenge21k – d.v.s. Lisa Beskow, Mårten Nyhlén och gänget som ska springa Tjejmilen21k om fem veckor. Så himla skönt att få röra på flygplansstela kroppen och få träningsinspiration!

Mer om träningseventet, mer om hur det går med min träning (damn, jag har inte sprungit något på två veckor och ska springa en halvmara om 5 veckor!!!) och mer om resan kommer i veckan – men här är en smygtitt på lite bilder!

manuel antonio beach green bird costa rica costa rica hotel with pool cabin costa rica

4 comments

  1. Har nyligen hittat din blogg och har förälskat mig totalt i dina vackra bilder! Reste omkring i Centralamerika, specifikt Panama och Costa Rica för cirka ett år sen, så är kul att följa din resa dit nu.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close