Drömmar

Drömmar. Det kan nog vara mitt favoritämne. Drömmar innefattar så mycket, litet och stort, svårt och lätt.

Drömmar är min att göra-lista, min bucket list. Jag har drömt om att hoppa fallskärm, skaffa ny kamera, köra äventyrsresa på motorcykel, kitesurfa, resa med min familj, skaffa nya vänner, designa en trädgård. Allt det där är avklarat, done. Så många minnen, så många skratt. Älska drömmar!

Jag drömmer alltid om att resa, att upptäcka nya platser. Jag drömmer om att bo utomlands, att lära mig kultur och språk. Om att tävla i multisport. Jag drömmer om att nattbada och att gå barfota i gräset en tidig sommarmorgon. Om att utveckla mitt fotograferande.

Läs fler inlägg om mina tankar runt drömmar;

Om pengar inte spelade någon roll

Have big dreams, you will grow into them

So, let´s do it! Det behöver inte vara svårare än så.

allium

5 comments

  1. Detta skulle rakt av kunna vara mina drömmar! Jag drömmer också om multisport, utomlandsresor, en längre vistelse i chamonix för språkstudier och skidåkning, att lära mig att kitesurfa och har lovat mig själv i två år nu att ta mig tid för att på riktigt lära mig min systemkamera! Kul med andra som har samma intressen :-)

    1. Skoj! Chamonix är ju fantastiskt, spenderade 10 dagar där för ett par somrar sen och älskar det. Skulle vilja dit på vintern med! Kolla moderskeppet om du vill lära dig fota, massor av bra kurser som är gratis och deras betalkurser är väldigt bra och prisvärda! Och vad gäller multisport, anmäl dig till Aim Challenge! :D

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close