Det här ska jag göra i sommar!

Våren har verkligen sprungit förbi och i och med att jag spenderade nästan hela maj utomlands gick nästan vinter direkt till sommar. Men med juni så är det snart sommar på riktigt, och det ska bli så himla härligt!

Jag ska åka på äventyr med campervanen, jag ska nattbada i en skogssjö i månskenet och jag ska äta alldeles för många jordgubbar. Jag ska se till att ta vara på allt vi har i trädgården och göra gelé av alla mina svarta vinbär som vanligtvis går till spillo och jag ska baka den här grymt goda jordgubbstårtan!

Jag ska cykla massor av mountainbike (och stjäla killens heldämpade när han inte ser!), jag ska äta hemmagrillade avokadohamburgare och njuta av tidiga morgonar på altanen innan alla andra går upp.

Jag ska springa och hoppa direkt ner i sjön efteråt, jag ska baka knäckig rabarberpaj och jag ska ligga i vanen och lyssna på smatter av sommarregn mot taket.

Vad ska du göra i sommar? Gillar du den här typen av inlägg så kommentera gärna eller klicka på hjärtat nedan!

solnedgång syrén nattbad jordgubbstårta vanlife nissan interstar campervan explorista ponny blommor sommarmat grill hand med jordgubbar regn på äppleodling

 

 

 

 

8 comments

    1. Absolut, jag hojtar till. Vi måste ju få till det i sommar tycker jag, så länge som vi har snackat om det!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close