En helg bara för mig

Min vecka har sprungit iväg med massor av jobb och för lite tid till annat, så som livet är ibland. Så jag bestämde mig för att ha en egen helg, en helg bara för mig och inte boka upp mig på att träffa andra – efter tre veckor av rums- och lägenhetsdelande med andra är det skönt med lite egentid (även om jag har haft det fantastiskt!)

Jag har rensat ogräs för det är dags att trädgården blir sommarfin. Planterat lavendel, satt kryddor i fina krukor och klippt gräset. Tittat på alldeles för många avsnitt av Blacklist för det är himla bra, och röstat för jag tänker att demokrati är viktigt och vi behöver påverka åt vilket håll Europa och EU rör sig. Jag har gjort hemmagjord pizza med röd pesto, tomater och mozzarella för att det är väldigt lättlagat (och gott). Och gjort mozzarella med tomat, olivolja, havssalt och basilika bara för mig, för det är så himla gott (det ska jag nog göra en gång till nu, bara för att jag kan!).

Jag har tagit promenader, njutit av solen och preppat vanen för nästa veckas äventyr. Städat huset, sovit ut och lyssnat på regnet mot altantaket. Köpt en jättestor Toblerone  för jag var sjukt sugen på choklad, och skaffat en mysig liten igloo till katten så att hon har någonstans att bo när vi ska iväg på vanlife.

Vad har du gjort i helgen? Gillar du den här typen av inlägg så klicka gärna på hjärtat längst ner!

blommor plantera plantera basilika

 

 

2 comments

  1. ja det har varit intensiva veckor! jag har också fyllt på med egentid, och mer blir det i veckan. gillar dessa inlägg när man får lära känna ditt liv bakom kulisserna!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close