Dreams of May – det här ska jag hitta på!

solnedgång cádiz

Hallå Maj!

Imorgon har det gått fyra veckor sedan vi kom hit till Tarifa. Jag är en sån som aldrig tycker att tiden går särskilt fort, men här har den liksom sprungit iväg. Jag tror det är mycket för att vi har gått runt och väntat på vind för att komma igång med kitesurfen och när den äntligen dök upp och vi fick våra lektioner gjorda var det redan slutet av april.

Maj i Sverige betyder trädgårdsfix, bränna sig i första varma vårsolen och grilla på altanen. Running happiness, vackra blommande Botaniska och massor av mountainbike. Den här maj blir lite annorlunda, men inte har jag mindre planer för det!

Jag ska nämligen:

…lära mig stå på händer

…känna mig säker och självgående i kitesurfingen

…käka minst en middag i solnedgången på stranden

…bli helt klar med mina spanskstudier

…lära mig en rolig upp-och-ned-position i acroyoga

…dricka minst en perfekt sangria på en beachbar

Visst låter det bra! Vad har du för planer i maj?

12 comments

  1. Mycket bra majplaner!
    Mina är att överleva Göteborgsvarvet… Ja, det är nog så långt jag kommit med de planerna, haha :D Ja, jag ska fylla 32 också, men den dagen kommer ju bara vare sig jag vill eller ej!

  2. Vilka grymma mål! Lära mig stå på händer är en sån sak jag vekrligen tänker att jag skulle vilja kunna men som jag inte ens vågar försöka mig på. Har blivit så feg sen jag blev vuxen ;)

  3. Det låter som ett jäkla bra maj alltså! Middag i solnedgång & stå på händer lät extra kul.
    Jag har inte funderat igenom maj ännu, men det kommer. Det handlar mycket om jobb & företaget för mig i alla fall.

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close