Tips för att hitta inspiration

Favorit i repris! Ett helt gäng med tips för att hitta inspiration, för inspiration kan man aldrig få för mycket av. Du använder dig säkert av många av tipsen nedan, men kanske hittar du något nytt bland alla moodboards, bakgrundsbilder, människor, böcker, bloggar, ifrågasättande & drömlistor? Och guldstjärna till dig som kommenterar nedan och ger dina favorittips för att hitta inspiration! 

150730: Inspiration. Kan vara mitt favoritord. Ihop med drömmar. Och choklad.

Jag älskar inspiration, jag ser alltid till att omge mig med inspirerande saker och gör slut med dem som inte tillför något. Det är viktigt, att inte slentriankolla på Instagramkonton som inte ger energi eller att läsa alla de där bloggarna som bara får dig att känna sig låg.

Mina källor till inspiration är många. Jag läser massor av bra bloggar & Instagramkonton (åhh, kommer snart ett inlägg med bra tips) som tillför nya drömmar, tankar och energi.

Jag gör moodboards. Om inredning, om träning, om kläder, om drömmar, om resor, om karriär… Ja, du ser! Pinterest är ett enkelt verktyg (love it) och här kan jag sitta i timmar och leta inspiration (glöm bara inte att sortera bort all skit gällande hälsa och träning som finns). Vill du ta ett steg från det digitala är inspirerande tavlor hemma ett grymt tips.

Skrivbordsbilden på datorn, bakgrundsbilden på telefonen och surfplattan är också grymt. Lägg in dina mål ihop med någon inspirerande bild här så ser du dem massor av gånger varje dag. Riktigt, riktigt bra! Eller gör som Lantto och sätt ditt mål som lösenord (och spara inte lösenordet i browsern!) så blir du också påmind varje dag.

Jag läser massor av tidningar, böcker och kollar TV. Jag tittar på människor på gymmet, på jobbet, på stan. Läser nyhetsbrev, lyssnar på poddar. Gör drömlistor och bucketlists. Suger inspiration från varje liten sak!

Men största inspirationen är människor runt mig. Jag har valt dem alla med omsorg, för alla av mina härliga vänner ger mig något! Det är resenärer, entreprenörer, äventyrare, karriärskvinnor, drömmare, fallskärmshoppare, motorcykelåkare, surfare, skidåkare eller bara helt enkelt fantastiska, optimistiska & strålande människor. Välj rätt människor runt dig du också, det gör större skillnad än du tror! Man blir ju som man umgås…

Och en sista, men otroligt viktig sak: Jag ifrågasätter mig själv. Jag ifrågasätter med jämna mellanrum hur jag lever jämfört med hur jag vill leva. Om jag har rätt folk runt mig, om min inställning till saker är rätt. Vilka mina mål är och när jag ska uppfylla nästa dröm. Vill jag bo så här, har jag rätt jobb? Har jag kommit av banan vänder jag vägen tillbaka igen. Allt är inte enkelt, men det är inte så jäkla svårt heller.

Dream, but don´t forget to do!

Skärmavbild 2015-07-22 kl. 11.04.56

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close