Bilder från gårdagens kitesurf i Rågelund

14 juni blev första surfpasset för året, kitesurf i Rågelund utanför Kungsbacka. Hyfsat sent, men temperaturen har ju inte velat slå över till sommar och att frysa är inget för mig, särskilt inte som jag mest plaskar i vattnet som nybörjare. För min del skippade jag brädan helt och fokuserade på att bli varm i kläderna med kiten igen och tränade bodydrag. Det är nog tredje gången jag är ute totalt och sista gången var för sju månader sen så det kändes vettigt med en lugn start.

Mycket folk ute och härlig stämning, håll till godo med lite bilder!

Om det är någon som inte vill vara med på bild är det bara att kontakta mig så tar jag bort bilden direkt. Du är välkommen att använda bilderna nedan för privat bruk så länge du länkar till explorista.se.

kitesurf rågelund kitesurf kitesurfare kitesurftjej rrd kite kitesurfare surftjej kite kitesurfsele kitesurf rågelund kitesurf rågelund kitesurf kitesurfare kitesurf rågelund kitesurfare kitesurfare

5 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close