En bröllopsdag fylld av kärlek

Drygt två veckor har gått sen vårt bröllop och äntligen börjar jag landa lite. Som fru, vilken grej!

Vår bröllopsdag var magisk, från minglet dagen innan till måndag kväll när vi landade in i vårt hus igen. Eller fortfarande förresten, jag lever fortfarande på känslorna från bröllopshelgen. På fredagen hade vi mingel hos oss, och närmre hälften av alla inbjudna på bröllopet dök upp för att prata, hänga och umgås.

Roligt att få möjlighet att umgås lite mer med alla, prata med vänner jag sällan träffar, istället för att bara hinna ses på bröllopet – då går ju allt i världens fart och det är svårt att hinna umgås med alla.

Restaurangpersonalen fixade med dukningen – men vi ville pynta till det lite extra så hela dagen på fredagen fixade vi med pynt, och lördag morgon likaså. Kl 11 på lördag förmiddag släppte vi dock allt och bara njöt av dagen, drack bubbel, bytte om och umgicks med våra toastmasters och syskon.

Innan ceremonin passade vi på att fotografera porträttbilder, tack pappa för alla fina bilder på oss och Zack. Och även stort tack till Ted som filmade talen och till Peter och Johan för foto under festen & ceremoni.

Copyright Emmi von Platen

Copyright Emmi von Platen

Det var en borglig vigsel, och vi lyckades haffa en superhärlig vigselförrättare som gjorde vår dag lite extra bra. Det blev verkligen precis som vi hade tänkt oss, eller kanske till och med lite bättre! Dessutom gifte vi ju oss på en militär flygbas, i en hangar med utsikt över flygfältet. Och eftersom min man jobbar inom flygvapnet hade vi också en sabelhäck, så fint!

bröllopsbåge

brudbukett

Efter ceremonin fick gästerna fick promenera till middagsplatsen med en liten surprise längs vägen, och vi smet iväg för att ta en egen champagneskål och landa lite efter vigseln. Och en varm choklad – jag var helt nerkyld efter att ha fotat utomhus i brudklänning i 15 grader och mulet väder!

Våra toastmasters var fantastiska och tillsammans med alla talare gjorde de middagen till något vi aldrig kommer att glömma. Fokuset för kvällen var dock festen, och vi hade tagit in ett grymt band (Hela vägen hem från Göteborg) som förgyllde vår dag. Och med två musikaliska vänner blev det ännu bättre – tack Nina och Jonas för gästspel ihop med bandet! Allt detta, ihop med ett bord med shots och shotsnurra, beer pong-bord, photo booth o.s.v. kändes det som en riktig husfest med galet bra drag!

Dagen efter skulle vi egentligen åkt på spa, eller så var iaf planen när vi skulle gifta oss innan covid. Men med en liten baby i bilden fick vi tänka om, och bokade in oss på hotell Avalon mitt i Göteborg, i ett Open bath superior-rum. Ett 28 kvm stort rum med designermöbler och badkar mitt i rummet. Där hade vi eget spa, hämtade italiensk mat från en bra restaurang och njöt av minnen, bilder och presentöppning i morgonrock i sängen istället. Så här i efterhand: så mycket bättre än spa!!

Att gifta sig har väl aldrig varit något direkt speciellt jag har strävat efter, men nu: Wow, vilken dag! Så magisk och fin och kärlekfull. Så mycket värme och så många fina vänner som valde att komma och dela vår dag. Den hade inte varit detsamma utan er – stor tack och massor av kärlek till er alla!

8 comments

    1. Ja, det blev häftigt! Vi ville inte ha ett kyrkbröllop, och eftersom vi skulle vara på mässen på flottiljen och ha festen så passade en hangar bra (och dessutom fick vi ha ett Viggen i hangaren, bara det!). :)

  1. Vilket häftigt och kärleksfullt bröllop. Som brudparet, helt enkelt.

    Stort grattis och tack för en smygtitt genom så fina bilder!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close