Vårplaner – hej cykling!

En månad har redan gått av vår tid häruppe i Åre, en månad av underbart vinterliv! Energin jag får av att befinna mig i fjällen är oslagbar, och jag älskar att ha bergen utanför dörren.

Vi har varit föräldralediga ihop i sex månader nu, och jag har varit ledig i snart ett helt år. Så många härliga upplevelser, så många skapade minnen, och jag är så glad att vi har tagit den här tiden ihop. (Om du vill läsa om hur vi tänker kring föräldraledighet så kan du göra det här!).

Snart börjar jag jobba igen och jag ser fram emot att få aktivera huvudet med andra saker än skidåkning, bebismat och roadtrips. Att få analysera data igen, spåna marknadsföringskampanjer och content med mina härliga kollegor och få prestera och göra resultat. Få ett annat sammanhang än familjen.

Lift med cykel i Alperna

Vår ursprungliga plan var att åka till Spanien nu i vår, och bo där fram till mitten av juli eller så. Jag kan ju jobba varifrån som helst, och min man är ju fortsatt föräldraledig ett halvår med tiny. Kitesurfa, äta pestomackor på strandbaren och käka tapas på bästa restaurangen i Tarifa. Blanda Skypemöten med strandliv.

Men nu, efter urladdningen det senaste halvåret och med vår nyfunna trivsel i Jämtland, känns det inte lika härligt. Eller jo, det är klart att det känns härligt (hur kan det inte vara härligt!), men det känns inte rätt just nu. Vi är inte klara med fjällen, med allt vi kan göra här uppe.

Så – vi stannar här! Vi flyttar in till Tegefjäll i Åre, och hänger här fram till midsommar. Åker skidor tills snön försvinner, njuter av kompishäng i solgrop och längdskidåkning som fysträning.

Någon gång i vår åker vi söderut en sväng, byter skidor mot cykel, slänger på sommardäcken och gör oss redo för sommar. Jag ser fram emot inspirerande entreprenörshäng i Åre, sena downhillsessions efter jobbet och tältnätter på fjället. More mountain time it is!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close