Och då är vi iväg – hit sticker vi nu!

Och då är vi iväg. Huset är uthyrt, katterna har hittat en temporär fin familj i Göteborg för kommande året och bilen är såld. Nej, inte vanen såklart, den ska vi ju bo i av och till – den är ju det enda hemmet vi har nu.

Vi har packat, damn vad vi har packat. När man ska vara iväg ett år, på olika kontinenter i olika länder och olika årstider och göra massor av olika intressen. Tack mamma och pappa för att vi får ockupera vinden med diverse högar av grejer – skidgrejer i en hög, mountainbikegrejer i en annan, kläder för varmare årstider i en tredje, kitesurfgrejer i en fjärde….och så fortsätter det.

Vanen är packad med vandringsgrejer och outdoorsy stuff – för nu rullar vi norrut! Vi sticker till fjällen och Norge, ser fram emot att köra några av de 18 (magiska) turistvägarna. Längtar efter vandring, kall höstluft och mysiga kvällar i vanen. Lite vandring och tältning blir det garanterat med, mysigt att vara på fjället i hösttid tänker jag!

Vi kör norrut längs med norska kusten upp till Trondheim, och sen kör vi österut för att hänga i de svenska fjällen. Eller tvärtom, vi får väl se hur vädret ser ut. Och sen hänger vi runt i fjälltrakten tills dess att USA öppnar sina gränser, för då drar vi dit! Här kan du läsa om planerna för USA och resten av året utomlands.

See you on the road!

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close