Jag längtar tillbaka till…

Patagonien – Så häftigt ställe! Fantastisk natur, häftiga platser och uteliv i mängder! Jag ska definitivt tillbaka, men hur ska jag slå min resa genom Chile och Argentina med 450 mil på motorcykel?

solnedgång bajo caracoles

Kajakpaddling på västkusten – hur mysigt är det inte att paddla kajak i skärgården? Förra sommaren hyrde vi kajak med kompisar och paddlade runt en dag i 30 graders värme, strålande sol och ljummet hav. Klipplunch, havsbad & allmänt härligt! Och en annan dag besökte jag min vän Annelie ute på Hälsö och paddlade kajak, så mysigt!

AIM Challenge – Multisport är sjukt kul och då särskilt AIM Challenge. Nu är vi ju på resande fot då, men nästa år ska jag definitivt göra AIM igen. Här kan du läsa & se massa bilder från vårt deltagande i AIM 2015. Och du som är sugen och inte har anmält dig, gör det nu – lovar att det är en grymt rolig upplevelse!

multisport tjej

Österrike – Idag är det supervarmt, det blåser för mycket för kitesurfing och jag vill åka skidor! Hur kan man inte sakna Alperna när man har varit där?

Sommarträning – Åter igen, i den här blåsten vill man inte vara ute om man inte surfar…men sommarträning hemma i Sverige är så skönt. Bara styrketräna i trädgården, köra ett utegymspass vid Skatås eller springa en sväng och sen bada i Härlanda tjärn!

Barcelona – När jag åkte från Barcelona var jag trött på stadslivet. Nu saknar jag det sjukt mycket, det där med att gräset är grönare på andra sidan alltså… Åhh vad jag saknar mitt Barca, när ska jag få bo där igen?

barceloneta gata

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close