Gone surfing…på söndag sticker jag till Bali!

Palmer, stränder och surflektioner – på söndag sticker jag till Bali på surfcamp med Lapoint! Ser fram emot härligt häng, sköna människor, fint boende och massor av upplevelser. Rökelse, blommor och grönska, vågor, skratt och sol! Bali var en av mina favoritdestinationer när vi reste runt i 4,5 månader, och jag hade gärna stannat längre än 2 veckor som vi gjorde den gången så det ska bli kul att komma tillbaka!

Jag började jobba på Lapoint i höstas och har hittills besökt vårt camp i Portugal, men bara för boende och jobb och inte för att vara med på själva surfcampet. Nu ser jag fram emot få ta del av hela upplevelsen själv, att vara med på ett surfcamp en hel vecka med surflektioner, middagar, utflykter och aktiviteter.

Lära känna nya människor, jobba lite ihop med Lapoint crew på plats och se hur allt funkar. Och testa på surfing igen, jag har ju testat någon gång innan och det ska bli kul att få möjlighet att komma upp på brädan igen!

Jag tycker att det är superviktigt att få en kopplig till verkligheten, ofta sitter man som kontorsanställd långt ifrån verkligheten och jag är tacksam för att jag får möjlighet att uppleva surfcampet precis som våra gäster upplever det. Efter campet, som är en vecka, stannar jag kvar ytterligare ett par dagar på Bali och jobbar därifrån innan jag beger mig tillbaka till Sverige igen

Bali är ett av alla Lapoint camps, och fler egenägda surfcamps som drivs i princip året runt finns i Costa Rica, Marocko, Sri Lanka, Portugal och Norge – magiska destinationer som alla har en egen touch. Dessutom – Yoga & Surf-retreats, kitesurfcamps i Portugal, Kroatien, Sardinien, Zanzibar samt en kitecruise i Egypten och snowkite i Norge.

Så, häng med mig på Instastories nästa vecka! Och om du är sugen på att vinna en resa och dra på surfcamp i Costa Rica tillsammans med en vän kan du tävla här, don’t miss out!

bali flowers

 

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close