Puderdrömmar i Val Thorens

Happy Monday! Idag landar jag på Bali för att hänga med på Lapoint surfcamp i en vecka, missa inte att hänga med på Instastories! Men från tropisk värme till minusgrader och puder – här är lite fler bilder från vår vecka i Val Thorens.

Vi landade natten till lördagen och fick en snöig söndagsåkning i backarna. Dålig (obefintlig!) sikt, men massor av skönt puder och god varm choklad. Och bästa – få hänga med bästa vännen som numera bor i Manchester!

Det snöade på måndagen också, men på tisdagen sprack det upp och blev superfint solsken, bluebird och massor av puder. En superdag! Resten av veckan fortsatte i samma linje – pow och sol om vartannat. Vi hade en superhärlig vecka, och visst är det sjukt fint i Val Thorens – eller Tre dalar som det kallas eftersom systemet sitter ihop med Meribel och Courchevel?

ucpa offpistgrupp offpiståkning val thorens ucpa transceiver ucpa val thorens explorista offpistskidåkning lössnö emmi ucpa offpistgrupp offpist offpistskidåkare emmi explorista i val thorens utsikt i snöiga berg lunch with a view - i bergen explorista offpistskidåkning lössnö mintuu och varm choklad tre dalar pistkarta

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close