Har jag sagt att vi ska gifta oss?

Nej, det har jag nog inte, för det har liksom känts så långt borta (och jag har inte velat jinxa något!)…men vi gifter oss på lördag! Men ok, vi backar bandet så att du kan hänga med…:

Mars 2020, vi var på skidresa i Alperna och något som hette coronavirus började sprida sig i Kina. Vi åkte offtpist, skulle ha bröllop den 28 mars och njöt av Alperna. Sen brakade allt löst, och när vi kom hem blev det helt plötsligt sjukt osäkert om vi skulle kunna ha något bröllop.

UCPA offpiste in Tignes

Vi pratade, lyssnade på nyheter, velade, funderade…och en och en halv vecka innan det tänkta datumet ställde vi in. Vårt bröllop. Bara sådär. Snacka om antiklimax – det sista vi hann med var nämligen en awesome möhippa och svensexa – och sen bara platt fall.

December 2020: Vi skickade ut nya “Save the date” med ett nytt datum i september nästa år, alltså nu då, med informationen att inbjudan kommer i maj när vi vet mer om läget. Så långt fram, klart det skulle vara lugnt då!

Maj 2021: Fortfarande osäkerhet och mycket fler restriktioner, men iaf vaccin på gång. Det borde gå…eller?

Och nu, efter att ha följt nyheterna hela sommaren så vågade vi i slutet av augusti äntligen tro på att det skulle bli av. Så nu kör vi –  på lördag gifter vi oss äntligen!

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close