Hello from Ericeira

Vi bytte kitesurf mot surf, Esposende mot Ericeira och sol mot regn. Jag har spenderat nästan två veckor av jobb/fun i Portugal, först ett besök på vårt kitecamp i Esposende och sen rullade vi i lördags kväll mot Ericeira för en vecka av jobb med alla härliga kollegor.

Surfcampet i Ericeira är superfint – schysst skandinavisk design, härligt häng och skön stämning. Det finns en restaurang där man helst beställer magiska acai-bowls fulla med frukt, en skatebowl där man hänger efter dagens surfsession och en pool där man kroppen kan slappna av efter ett löppass (eller ett pass i crossfitboxen bredvid skatebowlen). Morgonpromenaderna går längst kusten mot stan, eller ner mot stranden där man ser surfarna på tidiga morgonar.

Jag har fått massor av inspiration och är tacksam för ett härligt jobb med underbara kollegor. Passion, motivation & stoke ger massor av idéer! Några lite för sena kvällar fyllda av skratt och vin, något träningspass och ett gäng workshops. I fredags morse rullade jag tidigt mot flygplatsen för att åka till Tarifa, och det blev fyra timmars jobb på flygplatsen innan min kille kom och vi tog en hyrbil mot Tarifa för att hänga med vänner.

Så här såg det ut i Ericeira – och för den som är nyfiken på hur vi har det i Tarifa är det bäst att hänga med på stories!

quinta lizandro, lapoint ericeira surfcamp portugal foz do lizandro beach Lapoint palm regn Lapoint Ericeira frukost Lapoint Ericeira frukost Lapoint Ericeira frukost ericeira view jordgubbar frukost sunset i Ericeira foz do lizandro beach restaurant lapoint ericeira view from lapoint ericeira room

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close