En underbar vecka i Tarifa

Den där underbara veckan i Tarifa. Kitesurflivet, sena kvällar på mysiga uteserveringar och skönt häng vid strandbarer. Hemma, men ändå borta. Vind i håret, långa sovmorgonar & croissanter. 

stoked bar tarifa skate barn grafitti i tarifa mysig butik

Det är alltid skönt att komma till Tarifa. Jag som älskar att resa långt och upptäcka nya platser har ett fåtal favoritplatser dit jag gärna åker tillbaka och Tarifa är ett av dem. Undrar vad det är som gör att man fastnar så för en plats? Troligtvis alla upplevelser man haft här, människor man träffat, saker man lärt sig och alla minnen av grymma dagar!

crepe med nutella

gränd tarifa

tonfisk

 

Sovmorgon, brunch på olika favoritställen, surf och strandhäng. Fick äntligen, äntligen komma ut på vattnet, lärde mig att sätta backrolls åt båda hållen (yey!) och landade iaf en backroll to toeside igen.

explorista

beer shop skylt - wish you were beergrafitti vid havetcafe la tarifeña

 

Vi spanade på campervans och fick oväntat ett mess från en kompis på väg ner till Tarifa, så i slutet på vår vecka hängde vi med Kalle och spanade in hans surfbuss. Hade konferens (så himla bra, kolla in hos Sofia som vi blev inspirerade av) och njöt av att bara vara. http://hildas.se/om-att-ga-pa-sin-egen-konferens/

stoked tarifa

tarifa uteservering

tomatito surf bar

Happiness in a nutshell! Nu får vi se om vi lyckas styra upp en kitesurfresa till Tarifa igen i höst tillsammans med Träningsglädje-Sara & hennes Danny, hade varit himla roligt att dra dit med vänner nästa gång!

uteservering tarifa

plaza i tarifa med tapasrestauranger

plaza i tarifa med bougainvilleacafe i tarifa

6 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close