Utflykt på spanska vischan

sandig väg

Nu börjar vi komma iordning här, härligt att vara på plats och få till lite rutiner. Vi har fortfarande strul med vår internetuppkoppling, men jag ska försöka blogga mer kontinuerligt nu igen så stay put! Systemkameran är framme igen, så galet mycket roligare allt blir med bloggen då!

Igår skulle vi ha tagit en kitelektion men vinden ville inte. Och den ville inte idag heller, så vi tog bilen på en liten roadtrip för att kolla in lite andra stränder och kitespots. Vackert är det, det är supergrönt överallt här och stränderna är så fina. Vi körde genom en miniöken, förbi en nerlagd militäranläggning, över gröna kullar med kossor och tog en glass på ett café. Kul att bara köra och se var man hamnar!

Träningsmässigt så drar jag på seg halvförkylning så jag inspireras mest av er andra så länge. Hoppas den ger sig om en dag eller två, sugen på att testa FMTK-appen.

Vid 17 började vinden ordna upp sig och vi fick upp kitearna i luften tillsammans med en instruktör. Hann inte mer än att få upp kitarna innan vinden gav sig igen, men det var skönt att komma igång och få bekräftat att han tyckte allt så bra ut. Nu håller vi tummarna för vind imorgon!

 

sand skylt

valdevaqueros

explorista tarifa

valdevaqueros

valdevaqueros

strand

grind havsutsikt

sand parkering

beach

nerlagd militäranläggning tarifa

nerlagd militäranläggning tarifa

nerlagd militäranläggning tarifa

taggtråd

varningsskylt sand

trädstam i sand

försäljare strand

tjej strand

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close