Jag, campervanen & katten stannade på Öland ett par dagar till…

Friheten hörni! Att köra ledningsgruppsmöte från en campervan, att nakenbada i havet när ingen ser en och att ta dagen som den kommer – that’s life as I want it!

emmi i norrönajacka

Tisdag kväll innan Kristi Himmelsfärdshelgen packade jag vår campervan full med kitesurfgrejer, kattprylar och outdoorkläder. Körde till Jönköping, hälsade på mina föräldrar och fick massor av jobb gjort på eftermiddagen när de åkte till Öland en dag före oss andra.

Efter jobbet passade jag på att träffa en barndomsvän, Johanna – vi har känt varandra sedan vi var typ 4 år gamla och umgås fortfarande, så himla härligt med den typen av vänner. Ni vet – barndomslekar, första kärleken, första alkoläsken bakom ett par buskar i stadsparken på Valborg och tonårschattande med killar på Passagen, den vänskapen!

kitesurf och campervan

solnedgång och hus

fågelskådare

schäferiängarna öland

Sambon kom från jobb i Luleå mitt i natten och tidig morgon så drog vi och katten Zoe vidare mot Öland. Axlarna sjunker när man kör över Ölandsbron – lugnet och igenkänningen, jag har varit här så himla många gånger tidigare och älskar känslan!

ölands södra udde väg med får

campervan matlagning

Sol, regn och blåst – vi mixade sköna soliga kvällar med mössor och Goretexplagg. Skådade fågel – fick 102 arter på 3,5 dag – kitesurfade en del och promenerade på Ölands södra udde kl 06:30 på morgonen. Grillade med familjen, åt nutellapannkakor med banan till frukost i solen och tog en powernap i solen på Alvaret. Skötte vanlife-kontot och gjorde massa stories på Instagram åt Svenska Vanlifers, lät stressen lämna kroppen och tittade på magiska solnedgångar.

solnedgång på öland

katt i koppel utsikt

När alla åkte hem bestämde jag mig för att stanna kvar. Datorn var med, katten var med och 4G var starkt – home is where the wifi signal is strong skrev Sara på Träningsglädje nyss och jag håller med henne. Jag hade både kläder & prylar, fantastisk natur och ingen som helst lust att åka hem till Göteborg – så jag körde sambon till Kalmars flygplats varifrån han åkte vidare på jobb, och tog en andra vända över Ölandsbron.

jobba från campervan

öland strand

öland strand

campervanlife

Hittade en helt fantastisk spot att stå på – mellan enbuskarna på en sandbank, fem meter över och fem meter ifrån havet. Åt frukost ute, jobbade och promenerade. Och nakenbadade i havet precis framför vanen och precis innan solnedgången – visst låter det som en ganska bra start på sommaren?

Gillar du den här typen av inlägg så klicka på hjärtat eller kommentera gärna!

badtjej

 

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close