Cafétips: Surla i Tarifa

Surla är definitivt ett av mina favoritställen i Tarifa. Grym frukost fram till lunchtid – och grym sushi på kvällen! 100 meter från stranden, perfekt att hamna där efter en powerwalk i morgonsolen innan vinden kickar in. Mysiga bord ute för vindfria dagar, annars två rum med charmig inredning och surffolk i mängder.

surla tarifa skylt frukost surla tarifa surftavla

Här hänger man och väntar på vinden. Umgås med vänner, tar en tredje kopp kaffe medan man slänger upp laptopen för lite jobb. Kryssar med barnvagnen mellan borden, skrattar och njuter av stämningen och den där viben av att allt inte behöver vara perfekt.

nutellapannkakor surla meny uteservering tarifa cafedisk

Bästa Nutellapannkakorna med banan, sjukt goda toasts med marmelad och acai-bowls. Färskpressad apelsinjuice, krispiga croissanter och alltid full med sköna människor. När jag letar frukostställen i Tarifa är detta alltid ett av de två favoritställena, tillsammans med Café Azul.

Sushi är inte min favorit, men enligt sushi-ätande vänner är det den bästa sushin de har ätit – och dessutom med färsk tonfisk som är fiskad utanför Tarifa. Så, om du åker hit, missa inte ett besök på Surla!

banannutellapannkakor skylt surfare cafe

Nyfiken på Tarifa? Här hittar du lite bilder från stan, lite härliga kitesurfbilder och massor av inlägg från när vi bodde här.

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close