Skidresa eller inte…

Jag är så pepp på skidåkning! Skidåkningslusten drar i mig, vill att jag ska boka in en vecka i Alperna. Stå på skidor, andas frisk alpluft och njuta av vitt, vackert snölandskap. Utmana mig själv och utvecklas. Lära mig offpist, bli bättre i pisten och ha så sjukt kul! 

Men det är kanske inte läge att hoppa på nästa tåg innan vi har landat den här resan (för jag kräks faktiskt lite på att ta resebeslut, boka hotell, boka flygbiljetter, få ihop datum, välja restaurang 2-3 gånger om dagen, boka bussresor och allt annat som har med resor att göra just nu, med all rätt…). Vi kommer hem vid jul – sen får vi se om det blir någon skidåkning utomlands i vinter.

Vem vet, efter 1,5 år utomlands varav nästan 5 månaders backpackande kanske jag mot all förmodan nöjer mig med att mysa runt i mina tofflor hemma i huset, njuta av den vackra Göteborgsvintern och tycka att en resa till gymmet är fullt tillräckligt? (Men om jag känner mig själv rätt så blir det på något sätt minst en vintertripp – Michaela har ju t.ex. fått upp mina ögon för snowkiting i Norge!)

Vart åker du skidor i vinter?

tjej i skidkläder skidspetsar puder

7 comments

  1. Har aldrig rest och varit hemifrån så länge som ni varit. Min gissning är dock att efter bara några veckor hemma i tofflor och mysbyxor, kommer energin tillbaks för att komma iväg någonstans, om det inte är en vecka i alperna så bara för några dagar på närmre håll :) Kiten kan ju dra en om det inte finns lutande underlag ;)

    1. Nej, inte jag heller och jag har helt klart lärt mig mycket om mig själv och upptäckt nya sidor. Och jag vet ju att äventyrskärleken kommer dra iväg mig på äventyr snart igen!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close