Sommarstäder i Sverige

everyday stories partner promotion

hallifornia

Har du hängt med här på bloggen en stund har du nog inte undgått att jag älskar att resa? Gärna mycket och helst ännu mer! Och när jag reser gör jag det gärna till häftiga platser, platser jag inte har besökt innan. Långa äventyrsresor, korta weekends, mountainbikeläger eller spaweekends – allt utom rena solsemestrar funkar!

Men när jag reser utomlands så gör jag det på vintern, sommaren i Sverige är ju helt fantastisk och då behöver jag ju inte resa iväg till andra länder. Jag fjällvandrar gärna, åker på motorcykelsemester eller tar weekends i härliga sommarstäder.

Det här inlägget publicerar jag i samarbete med Zmarta.se och deras sommarstadsbarometer. Här kan du genom några enkla frågor hitta den sommarstad i Sverige som passar dig bäst, vilken tror du att det blir? Gör Zmartas sommarstadsbarometer här!

Jag tycker att bästa kombinationen att att kunna vara fysiskt aktiv på dagtid och sedan kunna gå ut och ta en god middag på en restaurang, promenera och upptäcka i en ny stad på kvällstid. Bästa av två världar! Jag fick Tylösand som bästa träff i sommarstadsbarometern, en plats där jag fortfarande inte har varit. Det låter som gjort för mig, närhet till hav och surf i kombination med mysig sommarstad! Kanske blir det nästa sommarstadsbesök i Sverige?

sommarbro

solnedgång med körsbärsträd botaniska trädgården göteborg

solnedgång hälsö

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Zmarta.se.

2 comments

  1. Sverige på sommaren alltså <3 Håller med dig, vill heller inte åka utomlands då! Sååå himla fina bilder du bjuder på, längtar ännu mer efter sommaren nu :D

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close