Massor av bilder – kitelife & happiness from Tarifa

17 dagar sedan jag lämnade Göteborg och 7 dagar sedan jag kom till Tarifa. Det har varit sangria, vind och roadtrips. Frustrerande kitesessions och underbara kitesessions. Orange solnedgångar och många skratt. Chark, ost och bubbel på takterassen, och många härliga middagar i gamla stan. Ni vet, bland alla trånga små gränder innanför murarna dit vinden inte når.

För vind har det varit. Först superfin poniente, pålandsvind från Atlanten, och vi började våra dagar här med att dra direkt till stranden från flygplatsen och köra en kvällssession i golden hour. Sen kom levanten, en väldigt stark och byig medelhavsvind, som blåser storm dygnet runt. Med vind som denna sticker vi till Algeciras för att kitesurfa, till Palmones där i kitear med Gibraltar i bakgrunden.

Det var när vi firade nyår i Åre som vi började snacka om att dra hit – och nu är vi här, så himla kul. Så här har vår vecka varit hittills – and more to come!

Gillar du den här typen av inlägg så kommentera gärna eller klicka på hjärtat!

Kitesurfer with happy smile Palmones kitebeach in Algeciras outside Tarifa Nutella-pannkaka med banan Emmi kitesurfar Danny & Sara Kaffe Kitesurfer på stranden Danny med bocadillo på Power house cafe i Tarifa Sara Rönne Tarifa Tangana i Tarifa Vår takterass Valdevaqueros strand i Tarifa Tanter på bänk i Tarifa Sara Rönne Tarifa Tarifa

 

 

 

3 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close