Massor av saker som ger dig energi

Personer runt omkring mig ger mig energi. Att lägga tid på mina intressen. En härlig middag med en vän, massor av skratt och update. Vara ute i naturen, snacka om batteriladdning! Träna, även om inte lusten alltid finns. Resor, kan inte vara utan dem! Nya utmaningar, nya projekt. Eller bara pilla bort ogräs i landet.

vapiano kungsbron vapiano kungsbron vapiano kungsbron

Det finns massor av ställen att samla energi. Och så finns det en massa saker som tar energi. Vänner som aldrig hör av sig, personer du umgås med men inte får ut så mycket av. Peppande personer i sociala medier, som kanske egentligen bara ger dig prestationsångest? Tuffa jobbdagar eller att irritera dig på småsaker du ändå kan inte göra något åt.

vapiano kungsbron

Ta bort allt som inte ger energi, byt ut! Välj härliga vänner som peppar, välj träningsformer du tycker är kul. Ta vara på tiden och låt den inte bara gå förbi. Hitta på saker på vardagar, bada mitt i natten. Spring alldeles för fort ibland, även om du kanske inte orkar hela vägen. Bara för att det är kul!

Vad ger dig energi?

vapiano kungsbron

3 comments

  1. Att jobba mindre, röra mig mer i naturen, träffa människor som ger positiv energi. Men framförallt havsbaden. Det är som om all energi som gått åt under vinterhalvåret fylls på och lagras i mängder när jag är i havet. Sen räcker den energin länge.

  2. Tack för så inspirerande inlägg! Efter en tuff och mycket energikrävande dag kändes det så skönt att avsluta dagen med att läsa detta inlägg. Istället för att gråta mig till sömns ska jag tänka på vad jag kan få ny härlig energi ifrån. Tack!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close