7 bästa sakerna med vår campervan

Att bygga campervan var superkul, men man vet ju liksom aldrig om man tar rätt beslut förrän i efterhand. Vi blev dock väldigt nöjda och känner inte att det finns så mycket vi skulle ändra, vilket är skönt.

Här är 7 av de bästa sakerna med hur vi byggde vår van:

Vi har precis lagom många eluttag där vi kan ladda våra grejer, och en bra inverter för 12V/230V för att ladda t.ex. kamerabatterier och datorer.

Garagetutrymmet under sängen är sjukt bra, massor av plats och att vi får med oss två kitesurfutrustningar, två mountainbikes, brassestolar, extra vattendunkar, varmvattendusch, verktyg etc. utan att ens behöva tänka på hur vi packar är väldigt smidigt!

Att köket är fast och att vi bestämde oss för en liten gastub. Det går inte åt så mycket gas och det är väldigt smidigt att slippa plocka upp och ner köket.

campervan

Våra små vita hängande lådor/hållare från IKEA. Superbra att ha både vid igången och över köket, och dessutom både snygga, enkla att flytta och billiga!

Att vi har en stor vask är så himla smidigt, det blir definitivt en sån igen!

Att vi satte tjocka gummiband för att hålla vattendunkar och saker i skåpen på plats. Funkar super och mycket snyggare än spännband!

Att vi satte stålbalkar under sängen – vi har en säng som är 140 cm bred och 181 cm lång och behöver inga stöttor under, vilket ger ett väldigt stort gargeutrymme!

Har du också campervan, och vad är dina favoriter i vanen? Gillar du den här typen av inlägg så kommentera gärna eller klicka på hjärtat!

chokladbollar campervan

Chokladbollar in the making – perfekt van snacks som är lätt att baka utan ugn och supergott!

Komplett guide till att bygga campervan – alla delar:

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close