Nu säljer vi campervanen!

Som ni vet är det dags för oss att sticka iväg på äventyr snart igen, och när vi flyttar till Brasilien nu i höst så säljer vi vår fina campervan till någon annan som vill leva vanlife, dra ut på äventyr & skapa minnen för livet. Här hittar du annonsen och kontaktuppgifter!

Vi är ju iväg på semester i Europa just nu, och vi följer vinden runt. Vi lämnade Tyskland för Holland för en vecka sen och har fått magisk kitesurf i Brouwersdam. I fredags förra veckan stängde jag ner jobbmailen för sista gången på tre veckor och nu är det vacay!

Jag älskar att kunna jobba on the road, men det är också skönt att kunna koppla bort försäljningssiffror och social media stats. Att bara vara i nuet, sova så länge man vill och kitesurfa hela dagarna! Vi har också hunnit med en tur till Belgien och besökt Brugge och Antwerpen, superfina mysiga städer båda två. Nu är vi tillbaka i Holland och sedan kommer vi sakta dra oss norrut mot Tysklands västkust och Danmark igen innan vi kommer tillbaka till Sverige om ett par veckor!

köpa eller bygga campervan

campervan

vanlife i solnedgång

campervan exploristagarage i campervan

sunset & campervan

 

Nissan Interstar campervan

Nissan Interstar campervan

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close