Påskhelg & vårvibbar

Så blev det påsk hörni, och våren är här! Vi sitter i karantän i väntan på att tiny ska titta ut, och påsken liksom sprang förbi lite obemärkt. Visst, lite penséer och påskliljor och ett påskris med några fjädrar finns här hemma, men känslan saknas lite. Är väl delvis för att vi karantänar och inte träffar någon, men också för att vi går och väntar på något så hela livet är lite i ett väntläge just nu.

I normala fall hade vi haft en späckad helg med aktiviteter och troligtvis varit iväg på äventyr med vanen, kitesurfat eller cyklat, men nu har jag fått göra det näst bästa – shoppat ny full-face-hjälm för sommarens cykling, mekat cykel så att den är redo och hängt en massa utomhus.

I fredags var vi på utflykt till Getterön med familjen, promenerade, tittade på fågel och fikade. Flera gånger, som sig bör. Man kan aldrig få nog med vårfika i solen! Det är himla fint ute på Getterön, massor av svarta, mjuka klippor att klättra runt på och fina badplatser runtikring halvön.

Lördagen bestod mest av cykelmeck hemma, och årets första grillning! I måndags stack vi iväg till Tjolöholms slott utanför Kungsbacka en sväng, har aldrig varit där men hört en massa om det. Slottet i sig är ju fint, men omgivningarna ännu finare. Det ligger precis vid stranden och det finns flera promenadstigar runtomkring, ihop med en badplats, lekplats och caféer.

Det finns dessutom en reflexbana, hur kul låter inte det? Ser fram emot att kunna springa igen, även om det säkert kommer dröja ett tag innan kroppen är stark nog för det. Trailrunning i skogen, hur härligt?

Hoppas att du också har haft en härlig påskhelg!

 

 

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close