Saker jag har gjort de senaste 7 dagarna

Kampanjplanerat & förberett för semester

En hel del planering att göra så här i början av året och dessutom sticker jag ju hit på lördag så det finns en del att rodda med på jobbet. Gillar verkligen när man är i flow; sedan december har jag & kollegorna lyckats landa försäljningsmål, budgetar, nya arbetssätt och nya sätt att följa upp och jobba datadrivet – trivs så himla bra på mitt jobb!

Käkat utelunch – två gånger!

Först i fredags med sambon och sen i lördags med ett helt gäng vänner. Det behöver ju inte vara så krångligt och det behöver inte heller ta så lång tid. Och visst håller du med, alla uteluncher är bättre än inneluncher! Den här gången var det Muurikka med renskavspitabröd, lingon, sallad och aioli, pinnbröd och bananchoklad på menyn – perfekt utemat!

muurikka

Tränat två pass…

Förra veckan fick jag till fyra träningspass, varav två i slutet av veckan. Bra flow här också, framförallt på gymmet (löpningen kan jag behöva jobba lite på…).

…sträckt ryggen…

Och så gjorde jag Romanian deadlifts och lyckades knäcka till ryggen. Kändes inte så farligt i början så jag körde klart alla tre seten, men dagen efter kändes det rejält och det har inte blivit så mycket bättre.

utelunch

…och varit hos sjukgymnasten!

Så jag bestämde mig igår för att boka in en tid hos min grymma sjukgymnast Petra på IFK-klinken. Efter lite tittande, vridande och kännande konstaterade hon att jag har “vrickat” ryggen lite grann, och gav mig två övningar att göra fem gånger om dagen + ett återbesök på fredag. Håll tummarna för att det ger sig!

Skrivit två schyssta inlägg om hur jag tänker kring sparande, frihet och ekonomi (första kommer imorgon!)

Efter att mitt ekonomiinlägg fick så bra engagemang så fick jag inspiration att skriva två till – ett om hur jag tänker runt olika sparanden och hur investerar dessa och ett med massor av information och länkar till bra siter om man vill komma igång med ekonomi, sparande, fonder och aktier. Första inlägget kommer imorgon så titta tillbaka då!

kniv

Fika-jobbat med en kollega inne i Göteborg

Mitt jobb innebär ju att jag kan jobba på valfri tid och plats (awesome!), så länge jag finns tillgänglig för mina kollegor vid möten och ser till att jag inte hindrar deras jobb. En av mina kollegor sitter söder om Göteborg och vi tog en “kontorsdag” ihop inne i stan i måndags, kul att hänga, diskutera, planera och inspireras!

Varit på middag hos ett par kompisar & söndagshängt med en annan

Vänner alltså – bra grejer! <3 Vi var hembjudna till några kompisar i Uddevalla i helgen och åt god middag, snackade och skrattade. I söndags kom en av mina äldsta vänner förbi, vi träffades i gymnasiet då både hon och jag är från Jönköping, men har båda flyttat till Göteborg och hänger ofta. Finns nog ingen som ger så mycket energi som Nathalie – sunshine, inspiration & power!

Nathalie & Emmi

1 comment

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close