Daily greatness training – så går det med boken Rocking fit

blommande träd

Visst är det härliga ord – daily greatness training? Ingen press, inga höga mål, ingen hets – just be great! :) Jag är inne på vecka fyra av tolvveeckorsprogrammet i boken Rocking fit och det går hyfsat, men lite försummad har den tyvärr blivit ibland. Men det är ok, bara att komma tillbaka igen.

Träningen – tränar gör jag jämt och att öka träningen var inte målet med boken. Lite pepp får jag däremot – springer lite fortare & höjer på gymmet – jag har ju satt upp mål ffs!

Maten – Lite mycket sötsaker och mindre grönt det senaste, men helt ok.

Stretchen – Du vet när man är alldeles för kort i baksida lår och man nästan mår illa när man försöker stretcha ut dem. Well hello, that´s me! Men jag tvingar mig att stretcha efter varje träningspass och hålla stretchen lite längre än vanligt. 15 minuters yoga efter löppassen och något helt yoga-pass i veckan är målet.

Vattnet – Stor vattenflaska på skrivbordet på jobbet, citronvatten varje morgon. Inga probs.

Meditationen – Det är ju bara att sätta sig! Men tyvärr verkar jag inte förstå det, för det har blivit många försummade meditationstillfällen. Bättring på det!

Några bilder från gårdagens löppass (5 min lugn jogg, 3 km snabbdistans, 5 min lugn jogg), så härligt nu när alla blad börjar spricka upp! Sorry för smått sneda bilder, fick inte till justeringen i mobilen…

härlanda tjärn härlanda tjärn löparskor härlanda tjärn stretch

 

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close