Get inspired! What Explorista is all about…

Jag vill att du ska känna igen dig här på bloggen. Att du ska bli inspirerad och att du ska kliva utanför din comfort zone. Bit ihop och kör det där löppasset, även om det regnar – du kommer vara så nöjd efteråt.

Ta ett steg mot dina drömmar, hur litet det än är.  Gör det idag! Känn att det är ok att strunta i träningen och sätt dig i soffan ihop med Ben & Jerrys under en filt och kolla på tjejserier. Strunta i att lägga massa pengar på att köpa nya prylar och kläder, boka en weekend eller hyr en kajak istället. Upplevelser består, prylar gör det inte.

Skrev ju ett inlägg om kvarg för ett tag sen och hade nog 20 gånger fler läsare än vad jag brukar ha, populärt ämne tydligen! Började fundera lite på vad som drar mycket läsare och vissa saker är ju tyvärr självklara. Kvarg, superfoods, proteinbollar. Magrutor,  så här gick jag ner 5 kg på 5 veckor. Snabbfixar.

Men nej, det är inget för mig. Jag kommer inte att lägga upp bilder på min mage efter ett träningspass. Jag kommer inte alltid skriva om proteinbollar och supernyttiga superfoods. Jag gillar brownies och cupcakes – också! Jag kommer inte skriva om träning varje dag. Jag kommer inte bara skriva om allt som går bra, hur stark jag är och hur fort jag springer. För jag är inte perfekt.

 

explorista blogg

När jag startade bloggen skrev jag en kort infotext om vad explorista.se is all about. Nu har jag bloggat i ett halvår ungefär och tog en titt på etikettmolnet som tydligt visar vad jag faktiskt skriver om, vilket verkar hänga ihop rätt bra.

Jag skriver om drömmar. Äventyr, outdoor, surf och skidåkning. Jag skriver om träning och ni får följa med på både bra och dåliga löparpass. Happiness, mindfulness och hälsa. Jag skriver om inredning, bakning och mitt basecamp, mitt hem. Resor.

 

Vad vill ni mer läsa om och vad vill ni läsa mindre om? Kommentera eller maila emmi@explorista.se.

Happy day!

buddhastaty trädgårdsdesignKebnekaise Emmi snickerskaka nepal berg pepparkakor och varm choklad chamonix påskcupcake med chokladägg i bonBy - Jul på Liseberg sälen, skidåkning bananchokladcupcakes Kalklitir Winter Secco kitesurfer Tavla life is for Tavla Broadwaymotljus härlanda tjärn vinter t-rex inredning  bok yoga och joggaautumngarden chile patagonien flod   påskdessert

 

10 comments

  1. Ingen aning om hur jag hittade hit (via en kommentar du skrivit hos nån tror jag) men oj va glad jag blir av att vara här! Underbara foton, peppigt men mänskligt och mängder av inspiration! Nu ska jag snoka vidare… :)

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close