Saker och ting händer bara inte…

Massor av skoj saker som händer just nu! Eller ja, saker och ting händer ju inte bara, som många verkar vilja tro. Man får saker att hända. Genom planering, drömmar. Sparande. Mer drömmar. Jobb. Kontakter. Slit. Nätverk. Vilja!

explorista

Vi har slitit, sparat, planerat, drömt och ska äntligen följa drömmen och flytta utomlands. Just nu försöker vi lösa ett boende, annars är det mesta löst. Så klart det är lite småfix kvar, men vi har börjat packa och sälja av prylar, riktigt skönt att bli av med massor som inte längre behövs.

Riksgränsen i augusti, here we come! Har sedan vandringen runt Kebnekaise 2012 velat fjällvandra igen, men har prioriterat tiden till annat. Men nu är det bokat och klart, en vecka till fjälls innan utlandsflytten blir det.

Samarbete med grymma High Heaven – for women in action sports. Har kommit i kontakt med Nina Nordling som driver High Heaven och kan nu titulera mig skribent och fotograf för dem. Blir grymt!

Ytterligare ett riktigt roligt samarbete är på gång, men det får jag berätta mer om längre fram. Nästa sak jag ska få att hända är att springa milen i veckan, något som jag inte har gjort på flera år p.g.a. knäskada. Sunday is the day!

Tack!

Tack för all pepp jag får från alla er på bloggen, ni blir fler och fler hela tiden och det är riktigt roligt! Fortsätt läsa, tröttnar ni så dra gärna ett e-mail eller en kommentar om varför så att jag kan uppfylla era önskemål bättre.

Kommentera gärna, varje kommentarer värmer och det är roligt att höra vad ni har för er, era tips, vad ni vill läsa mer om och att inläggen inspirerar.

Happy day!

 

 

4 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close