Snart: Lofsdalen & skidåkning

Så himla härligt – snart drar vi till Lofsdalen!

Nya skidor som längtar efter första carvingsvängarna, ullstrumpor som ser fram emot många minusgrader och en stor påse ved som ser fram emot en dejt med braskaminen. Hembakat julgodis, stearinljus och färgglada skalplagg.

Första skidåkningen i år och jag är så pepp! Brorsan & hans Åsa, mamma och pappa, jag och sambon. Och två katter. Och en jakthund. Och glögg, färdiga hemmalagade middagar att värma i ugnen när man inte har lust att laga mat efter långa skiddagar, sällskapsspel och en Chrome cast för härliga filmkvällar.

skoterspår hundfjället

Lofsdalen har jag inte varit i på länge, men det ska bli härligt. Vi har hyrt en fristående stuga direkt vid pisten, det är 42 cm snö i naturen och jag hoppas att vi får det lika mysigt som för tre år sen, då vi firade jul i Åre. Så här såg det ut då – med snö, julmys på torget & härlig skidåkning.

Jag ser fram emot lugnet, sällskapet och frisk luft. Upplevelser, kyla som biter i kinderna och en bastu på kvällen. Skidåkning! Och att bara få vara, njuta av ledighet & natur – som det ska vara!

motljus åre

2 comments

  1. SÅ mysigt! Hoppas du får en riktigt härlig jul! Kom på att jag nog aldrig svarade angående västkusten som jag tänkt åka till i OKTOBER (!) men som aldrig riktigt blev… får ta nya tag 2018. Vore så sjukt kul att ses igen!

    1. Detsamma! Ja, vi måste styra upp att ses snart. Jag får titta upp till Åre en helg så kan vi åka skidor, snöskovandra & käka utemiddagar! :D

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close